tilauskuponkiosoitteenmuutosusen kysyttyälähetä kryptoratkaisuttilauksen peruutuspalauteyhteystiedotsinustako laatija

Usein kysytyt kysymykset

1. Onko koko kryptolehden palauttavat paremmassa voitonmahdollisuudessa kuin pelkän koontisivujen lähettäjät ?

Koko lehden palauttajat eivät ole sen paremmassa asemassa kuin koontisivujen lähettäjät. Meille on aivan sama, tulevatko kryptojen ratkaisukirjaimet ruutupaperilla, sähköpostilla, faxilla, koontilomakkeella tai koko lehden muodossa. Yli 80 % kryptolehtien ratkaisuista lähetetään koontilomakkeella tai sähköisesti internet sivujemme kautta, joten koko lehden lähettäjiä on loppuen lopuksi aika vähän. Kaikkia vastausmuotoja käsitellään toimituksessa ehdottoman tasapuolisesti.

2. Miten ristikkovoittojen arvonta suoritetaan?

Palkinnot arvotaan tehtävä kerrallaan. Kun onnettaren käteen osuu lehti, lehden ratkaisuosio, kryptojen koontilomake tai sivu tarkastetaan ensin, että kyseinen tehtävä on oikein ratkaistu. Jos ratkaisu on oikein, kopioidaan osoitetiedot talteen ja laitetaan lehti takaisin arvottavien kasaan. Kasaa sekoitetaan aina ennen jokaista nostoa. Voittomahdollisuus ei siis rajoitu vain yhteen tehtävään. Oikein hyvällä tuurilla voi voittaa vaikka kahdesti .Jos onnettaren käteen osuu irrallinen ratkaisusivu, tarkastetaan ensin kohdistuuko kyseinen sivu arvottavaan tehtävään. Jos ei kohdistu, laitetaan se kasaan ja nostetaan uusi. Kaikille onnettaren suosimille ilmoitamme voitosta kirjeitse ja voittajien nimet voi vielä tarkastaa lehdestä.

3. Osallistuvatko ne tehtävät arvontaan jossa ei ole tilinumeroa?

Kaikkia toimitukseen saapuneita ratkaisuja käsitellään ehdottoman tasapuolisesti. Tilinumerolliset ja tilinumerottomat päätyvät aivan samaan arvontakasaan. Kun onnettaren käteen osuu ratkaisu jossa ei ole pankkiyhteystietoja tai ne ovat virheelliset, lähetämme voittajalle asiasta aina kirjeen, jossa pyydämme toimittamaan tilitiedot määräpäivään mennessä. Suosittelemme kuitenkin pankkiyhteystietojen täyttämistä ratkaisukuponkeihin, koska tällä tavoin voitot saapuvat varmemmin ja nopeimmin perille. Valitettavan moni voitto on jäänyt maksamatta, koska pyynnöstämme huolimatta emme ole saaneet tietoja voittajat pankkitilinumerosta. Kaikki toimitukseen lähetetyt ratkaisut tuhotaan heti arvonnan jälkeen DIN 32 757 normin turvaluokan mukaiseksi silpuksi, joten turvariskiä ei tilinumeron antamisesta synny.

4. Maksetaanko voittoja Postin kautta?

Postin kautta emme voittoja maksa, koska Posti veloittaa sekä palkinnon maksajaa että palkinnon saajaa.

5. Lunastatteko maksuttomia kirjeitä?

Emme lunasta postimerkittömiä tai –maksuttomia kirjeitä.

6. Jos ei saa kaikkia ristikoita ratkottua kokonaan, pitääkö jokaiseen valmiiseen ristikkoon kirjoittaa erikseen nimi ja muut tiedot?

Ei tarvitse. Lehden lopusta löytyy oma sivu ratkojan yhteystiedoille. Riittää että kirjoita yhteystietosi tälle sivulle. Jos tehtäviä ratkoo yksittäin, silloin jokaiseen tehtävää pitää merkitä yhteystiedot erikseen. Samoin jos tehtäviä on ratkonut useampi kuin yksi henkilö.

7. Saako kaikkia Grawikon julkaisemia ristikkolehtiä lähettää samassa kirjekuoressa?

Kaikkia Grawiko Oy:n/ Kirsikka-ristikoiden julkaisemien ristikkolehtien ratkaisuja voi lähettää samassa kuoressa. Toimituksen osite on:

GRAWIKO OY
KIRSIKKA-RISTIKOT
PL 741
20361 TURKU

8. Kelpaavatko lyijykynällä tehdyt ratkaisut?

Kaikki kynät sopivat ratkomiseen. Eiköhän lyijykynä ole paras työkalu ratkontaan koska virheen sattuessa lyijykynän jälki on helppo pyyhkiä pois. Meille on tärkeitä että saamme tarkistettaessa selvää ratkaisusanoista.

Löydät meidät nyt myös facebookista, klikkaa tästä.