tilauskuponkiosoitteenmuutosusen kysyttyälähetä kryptoratkaisuttilauksen peruutuspalauteyhteystiedotsinustako laatija

Sinustako avustaja/kuvittaja Kirsikan ristikkolehtiin?

Vuonna 1997 perustettu Grawiko Oy on jo yli 20 vuotisen historiansa aikana rakentanut merkittävän tuoteportfolion laadukkaista ristikko- ja kryptolehdistä. Tällä hetkellä Kirsikan lehtiperheeseen kuuluu 27 eri ristikkolehteä. Mukana ovat esimerkiksi Suomen myyntitilastojen kärkisijoille sijoittuvat A. Aaltosen ristikot, A. Aaltosen hauska ja helppo ristikkokirja, Ristikko Jänis ja Suomi ristikot.

Kirsikan lehtiperheen brändit tunnetaan korkeasta laadusta ja siitä, että ne tarjoavat ratkojalle sekä helppoa että hauskaa ajanvietettä. Armas Aaltosta ratkoessa nauruhermot saavat varmasti kyytiä. Ristikko Jänis ja Lemmikki ristikot tarjoavat rennon lupsakkaa ratkontaa kaiken karvaisten ystävien seurassa. Suomi -, Eurooppa -, ja Maailma Ristikoita ratkomalla voi tehdä mukavan nojatuolimatkan joko kotimaahan, Eurooppaan tai vaikka maailman ympäri. Kirsikkaperheen ristikoita ratkoessa voi oppia myös uusia asioita!

Etsimme nyt joukkoomme luovaa ja ahkeraa ristikoiden avustajaa/kuvittajaa.

Sinulla on käytössä Adobe Illustrator tai CorelDraw vektorigrafiikkaohjelma, yleistietosi on hyvää keskitasoa, olet tarkka ja huolellinen ja ennen kaikkea kiinnostunut ristikoista. Hyvä piirto- ja tekstaustaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työtä voi tehdä etänä, joten se sopii hyvin, esim. opiskelijalle, kotiäidille tai eläkeläiselle. Koulutus tehtävään annetaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: markus.granqvist ( at ) grawiko.fi

Voit halutessasi liittää mallipiirroksia hakemuksesi liitteeksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Granqvist 050-432 4787.

Löydät meidät nyt myös facebookista, klikkaa tästä.